La pescuit calmari în Grecia (Perama)

Următoarea locație care m-a surprins plăcut este  Perama (Sud-Vest — un Port unde se repară navele maritime). Acolo de obicei sunt prezenți mulți amatori ai acestui sport (pescuit), de diferite naționalități (greci, rusi, moldoveni, români, ucraineni).
 
            

                               

Vizualizare hartă mărită
Pentru un pescuit de succes  este nevoie de a cauta un loc bine iluminat (ceia ce iubesc calmarii), și putină răbdare.

Adâncimea apei este de aproximativ 10 metri, depinde unde alegeți locul de pescuit. De multe ori am observat cum calmarii se ridică la suprafață în căutarea hranei.





Eu am avut o plăcere deosebită de a pescui în acest loc, deoarece momeala nu se agață de pietre (la fundul apei), iluminația destul de bună și desigur sunt multi calmari. Având în rezervă  încă o undiță, am pescuit și câțiva peștișori. În calitate de momeală am folosit viermi de mare.


Fir întins!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Pe acest site veți găsi informații despre cele mai diverse tehnici de pescuit, despre pescuitul la răpitori, cât și la pești pașnici. Pe lângă aceasta, veți găsi informații despre scule și unelte de pescuit, specii de pește, povești pescărești, nade și momeli, sfaturi utile, glosar de termeni, locuri de pescuit, bancuri, jocuri, sfaturi și alte informații interesante pentru pescari.