La pescuit calmari în Grecia (Park Paleou Falirou)

Unul din locurile preferate pentru pescuit este litoralul de lângă Park Paleou Falirou. Acolo veți găsi pană la intrarea în port (deoarece în port e interzis pescuitul), mai multe locuri cu o adâncime bună pentru a pescui calmari.

Pentru cine circulă cu transportul public — stația Parko Flisvou (tramvai).

              

           
Vizualizare hartă mărită
Parcul este foarte frumos și bine amenajat. Chiar la intrare se află un restaurant care este cu ușile deschise până seara târziu. Multi vizitează acest parc împreună cu copiii, fiindcă în afară de o primblare la aer curat, sunt și ceva distracții (pentru cei mici).


Dar să nu uităm după ce ne-am pornit. Până ce înnoptează trebuie să examinați  litoralul, căutând un locușor potrivit pentru pescuit.
Vă spun și un secret — există acolo un perete cu o înălțime de aproximativ 7 metri, acolo și se apropie des calmarii. Dar și aici, trebuie să știți că locul cel mai eficient pentru pescuit este aproximativ la mijlocul acestui perete.




Fir întins!!!




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Pe acest site veți găsi informații despre cele mai diverse tehnici de pescuit, despre pescuitul la răpitori, cât și la pești pașnici. Pe lângă aceasta, veți găsi informații despre scule și unelte de pescuit, specii de pește, povești pescărești, nade și momeli, sfaturi utile, glosar de termeni, locuri de pescuit, bancuri, jocuri, sfaturi și alte informații interesante pentru pescari.